Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Coffee For You – Καφέ στην Άνω Γλυφαδα

Coffee For You – Καφέ στην Άνω Γλυφαδα




Coffee For You – Καφέ στην Άνω Γλυφαδα

Μια πρόταση εξαιρετική σε σχέση ποιότητας και τιμής το coffee for you στην Άνω Γλυφάδα, σας φιλοξενεί απο το πρωί για καφέ και ελαφρύ γεύμα έως αργά το βράδυ για το ποτό σας.

Το coffee for you είναι ένα καφέ που έλειπε απο την Άνω Γλυφάδα, βρίσκετε στην οδό Γεωργίου Γεννηματά 101 με άνετο πάρκινκ και ευρύχωρους ζεστούς εσωτερικούς χώρους για το χειμώνα και δροσερούς εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι.

Το coffee for you
είναι ένας αγαπημένος προορισμός για όλες τις ηλικίες ενώ η δωρεάν ασύρματη δικτύωση στο internet μετατρέπει το χώρο σε ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία και τον σπουδαστή.

Φιλική ατμόσφαιρα μαζί με την ανάλογη εξυπηρέτηση κερδίζουν τις εντυπώσεις απο την πρώτη στιγμή, καθώς έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και snack μαζί με γλυκούς πειρασμούς.

Στο coffee for you, σε αυτό το πανέμορφο μικρό καφέ στην Άνω Γλυφάδα θα νιώσετε σαν το σπίτι σας, ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε στη διάθεση σας και με διανομή στο χώρο σας, γρήγορα και υπεύθυνα και πάντα με την ίδια μοναδική μας ποιότητα και εξυπηρετήση σε ότι σερβίρουμε και στο κατάστημα μας.

Coffee For You – Καφέ στην Άνω Γλυφαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: