Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

A.Motors - Πιλάλης ΑΒΕΕ

Η εταιρεία μας AMERICAN MOTORS– Χ. Πιλάλης ΑΒΕΕ ιδρύθηκε με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Περιστερίου και αντικείμενο εργασιών την κατασκευή όλων των τύπων των βιομηχανικών και εμπορικών ψυγείων.
1983 Η εταιρεία μας ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Γερμανικό οίκο ems-ThyssenKrupp, που θεωρείται ο μεγαλύτερος και ποιοτικότερος κατασκευαστής ψυκτικών θαλάμων στην Ευρώπη.

1986 Οι εργασίες της εταιρείας μας αυξήθηκαν με αλματώδεις ρυθμούς, αφού η Γερμανική ποιότητα και τεχνολογία με μοναδικά πλεονεκτήματα αφενός και λογικές τιμές αφετέρου, εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από την εγχώρια αγορά.
1994 Η εταιρεία μας A.Motors - Χ. Πιλάλης ΑΒΕΕ μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην βιομηχανική περιοχή Κρυονερίου Αττικής, σε 8.000 m2 βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους και 8.000 m2 ακάλυπτους χώρους, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.
2010 Συνεχίζουμε να αντιπροσωπεύουμε και να συνεργαζόμαστε άριστα με τον ίδιο Γερμανικό οίκο ems-ThyssenKrupp διαθέτοντας τα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντα του. Με τον εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής με επενδύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πετυχαίνουμε υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

A.Motors - Πιλάλης ΑΒΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: