Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τα ξενοδοχεία Αμφιτρίτη στο Ναύπλιο - ksenodoheia amfitriti nayplio

Τα ξενοδοχεία Αμφιτρίτη στο Ναύπλιο, είναι τρία μικρά ξενοδοχεία τα οποία συνδυάζουν στυλ και άνεση και έχουν στεγαστεί σε τρία προσφάτως ανακαινισμένα παραδοσιακά κτίρια με καταπληκτική θέα στη παλιά πόλη και τη θάλασσα.

 Σε κεντρική τοποθεσία στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου παρέχουν ατμόσφαιρα πολυτελούς λειτουργικότητας με μαγευτική απλότητα.

Το Ναύπλιο είναι στην πραγματικότητα η πρωτεύουσα του Νομού και ήταν και η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μπορεί κανείς να φτάσει στο Ναύπλιο με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή πλοίο απο τον Πειραιά. Είναι μία από τις πιο επισκέψιμες πόλεις, με 1,5 εκατομ. επισκέπτες όλο το χρόνο. Πως μπορεί κανείς να μην επισκεφθεί το Ναύπλιο, εφόσον διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Σε κάθε βήμα έρχεσαι αντιμέτωπος με την ιστορία. Από που να αρχίσει κανείς για το Ναύπλιο; Παλαμήδι, Ακροναυπλία, Μπούρτζι, τη θάλασσα, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος;

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βυθίζεται κυριολεκτικά από επισκέπτες. Με αφετηρία το Ναύπλιο, μπορεί κανείς να οργανώσει όλες του τις εξορμήσεις. Οι συγκοινωνίες προς Επίδαυρο, Μυκήνες, Άργος, Τολό είναι αρκετά ικανοποιητικές. Τα ξενοδοχεία Αμφιτρίτη βρίσκονται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

                         


Δεν υπάρχουν σχόλια: