Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Επαγγελματικοί Κατάλογοι, Ιστολόγια, Ιστοσελίδες, Κατάλογοι, Δωρεάν Καταχωρήσεις, Epaggelmatikoi Katalogoi, Istologia, Istoselides, Katalogoi, Dwrean Kataxwrhseis

Επαγγελματικοί Κατάλογοι, Ιστολόγια, Ιστοσελίδες, Κατάλογοι, Δωρεάν Καταχωρήσεις στον πιο in επαγγελματικό κατάλογο στο διαδίκτυο. Καταχωρήσετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας, το ιστολόγιο σας ( blog ), την επιχείρηση σας.




Οι καταχωρήσεις στον επαγγελματικό κατάλογο είναι δωρεάν
, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε την περιγραφή της ιστοσελίδας σας, μια φωτογραφία που να αντιπροσωπεύει την ιστοσελίδα σας, την κατηγορία με την οποία ασχολείται η ιστοσελίδα σας, και φυσικά το link που θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα σας.


Η κάθε καταχώριση πριν εγκριθεί από το επαγγελματικό κατάλογο, ελέγχετε ως προς το περιεχόμενο, δεν εγκρίνονται ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με παράνομο περιεχόμενο, η οτιδήποτε άλλο που προσβάλει την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων.



Η κάθε καταχώρηση που γίνετε στον επαγγελματικό κατάλογο  είναι ανεξάρτητη και ξεχωριστή για κάθε ιστοσελίδα η blog η επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: