Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO - ekswswmatikh

Το EmBIO είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη. Αν υποστηρίζαμε ότι είμαστε μεγάλοι χάρη στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, δεν θα λέγαμε όλη την αλήθεια. Κι αυτό γιατί εσείς, τα ζευγάρια, χρειάζεστε κάτι παραπάνω για να μας θεωρήσετε ένα πραγματικά μεγάλο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έτσι, από το 1997, όλοι στο ΕmBIO προσπαθούμε καθημερινά να ανεβάζουμε την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο επίπεδο της ανθρωπιάς. Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι για μας αυτοσκοπός. Είναι το αποτέλεσμα μιας προσωπικής, εξατομικευμένης φροντίδας.
Εμείς, το ειδικευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του EmBIO, με επικεφαλής τον Δρα Θάνο Παράσχο, εφαρμόζουμε όλες τις θεραπευτικές τεχνικές από τις πιο πρωτοποριακές μέχρι τις καθιερωμένες συμβατικές μεθόδους υποβοηθούμενης γονιμοποίησης ̶ αξιοποιώντας τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της Μονάδας μέχρι να επιτύχουμε τον κοινό μας σκοπό: Να φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά που αγαπάμε, ακόμα και πριν γεννηθούν.
Κάθε χρόνο, αντιμετωπίζουμε με επιτυχία περισσότερες από 2000 περιπτώσεις υπογονιμότητας. Και ευτυχώς για όλους μας, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, δεν σας βλέπουμε ούτε σαν απλές "περιπτώσεις" ούτε σαν "αριθμούς". Φροντίζουμε να κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των ζευγαριών που έρχονται σ' εμάς. Κι εσείς αντιλαμβάνεστε από την πρώτη στιγμή ότι το πρόβλημά σας θα βρει λύση. Και βρίσκει. Στο ΕmΒΙΟ έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στη μητρότητα.
Tο EmBIO επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 60% ανεξάρτητα από την ηλικία της μέλλουσας μητέρας, εξασφαλίζοντας δανεικά ωάρια από νεαρές δότριες, με νόμιμες, απόλυτα ηλεγμένες διαδικασίες.
Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε να γεννηθεί υγιές το παιδί σας με προεμφυτευτική διάγνωση, ελέγχοντας, αν χρειαστεί, και το φύλο του.
Μήπως όμως η απόσταση από τον τόπο διαμονής σας αποτελεί πρόβλημα; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ανησυχείτε γι' αυτό. Σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδος, οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν υπερηχογραφική παρακολούθηση, με άμεση, εμπιστευτική μεταφορά των αποτελεσμάτων στο EmBIO.
Το EmBIO προσφέρει, με απόλυτη εμπιστευτικότητα, τη δυνατότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και σε άγαμες γυναίκες που επιλέγουν να δημιουργήσουν μια μονογονεϊκή οικογένεια.
Οι μητέρες ή τα ζευγάρια που έχουν γίνει γονείς χάρη στις κοινές μας προσπάθειες στο ΕmBIO έχουν να διηγηθούν μια ξεχωριστή εμπειρία. Δείτε κάποιες από αυτές τις ζωντανές μαρτυρίες.
Εσείς, ωστόσο, ανακαλύψτε τους δικούς σας λόγους γιατί να εμπιστευθείτε στο EmBIO την επιθυμία σας να γίνετε γονείς.
Επικοινωνήστε με τον ίδιο τον κ. Παράσχο για το προσωπικό σας ραντεβού.

Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO 

Δεν υπάρχουν σχόλια: